Book Consult

This family was looking for seamless functionality to run throughout their  Alphington home. They wanted stylish user-friendly spaces with a sleek aesthetic in the kitchen, bathroom, ensuite and laundry – but they also wanted a warm and homely feel.

A wall was originally located through the centre of the kitchen for structural reasons, that left our clients with an impractical and small space. The solution was to install a structural beam in the ceiling to open up the kitchen and dining spaces, providing an open plan living arrangement.

The original bathroom showcased a large corner spa unit that swallowed up the majority of the room. We replaced this with a stylish freestanding bath for the children of the household, opening the room and giving it a feeling of spaciousness.

Keep exploring our Alphington home here.

Here’s what the clients had to say:

Highly recommend Smarter Bathrooms, the kitchen and bathroom renovation they undertook was amazing” – Megan.

Book a Free Video or In-Home Consultation

Professionally designed, built and project managed renovations

I'm ready to renovate!

I would like a free video or in-home consultation and renovation budget.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

I'm looking for some advice!

Email me the renovation advice guide
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.