Book Consult

Our client’s wanted their 1930 original Carlton North home to demonstrate a clever use of space and storage and incorporate textural elements throughout.

Removing the internal wall was key to creating the client’s dream kitchen, which was relocated to opposite side of the room facing north. The client wanted to utilise the natural light from the window, which we clad the reveal in messmate timber to carry through from bathroom. We designed the biggest island possible and made sure the client could still accommodate a dining room table.

See more of our Carlton North Kitchen here. 

Book a Free Video or In-Home Consultation

Professionally designed, built and project managed renovations

I'm ready to renovate!

I would like a free video consultation and renovation budget.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

I'm looking for some advice!

Email me the renovation advice guide
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.